• Lorem ipsum

Net even anders...
coollamp.nl is gespecialiseerd in het online aanbieden van 'net even anders' lampen. Met andere woorden bij ons treft u geen 'dertien in een dozijn' lamp aan maar lampen die zich onderscheiden door de combinatie van een inspirerende vormgeving, zorgvuldige afwerking en een opvallende materiaalkeuze.
Ook heeft coollamp.nl een prachtig assortiment LED Kooldraad lichtbronnen, voor zowel een stoer industrieel als een warm landelijk interieur! 

Made in Holland…
Bijzonder is dat het assortiment hoofdzakelijk bestaat uit handgemaakte design lampen van Nederlandse bodem. Ook onze selectie lampenkappen zijn handgemaakt en vinden hun oorsprong in een Nederlands atelier.

Unieke uitstraling…
De lampen van het label Plus31 Dutch Lamp Design zijn bepalend voor het assortiment van coollamp.nl. En niet zonder reden. De vormgeving van Plus31 lampen laat zich het beste omschrijven als strak, minimalistisch en een tikje stoer. De kwalitatief prachtige afwerking met oog voor detail in combinatie met verrassende materialen zoals iepen, bamboe en staal realiseren een unieke reeks lampen.

Niet massaal wel origineel..!

Brochure coollamp.nl