• Lorem ipsum

Wat is SceneSwitch?
SceneSwitch is een ingebouwde dimmer functie bij lichtbronnen. Hiermee is het mogelijk om in 3 stappen de lichtsterkte van de lichtbron in te stellen zonder gebruik te maken van een dimmer, simpelweg door de reeds aanwezige aan/uit schakelaar te bedienen. Dus geen extra installatie of externe dimmer nodig!
Bij de eerste maal uit/aan schakelen zal de lichtsterkte maximaal (100%) zijn. Bij de tweede maal uit/aan schakelen zal de lichtsterke ca. 50% zijn en bij de derde maal uit/aan schakelen ca. 20%. De beginstand is altijd maximaal (100%).

SceneSwitch

Wat is DimTone?
Met DimTone kun je door de lichtbron te dimmen de zogenaamde kleurtemperatuur veranderen. Dit wil zeggen dat hoe meer je dimt hoe warmer de kleurtemperatuur wordt. Al naar gelang de situatie van het moment, bijvoorbeeld gezellig borrelen of thuis werken, kies je dus voor een passende tint. De desbetreffende lichtbronnen in het coollamp.nl assortiment zijn bij het inschakelen 2700K (warm wit). Wanneer de lamp lichtbron wordt gedimd, gaat de kleurtemperatuur geleidelijk naar 2200K (zeer warm wit). Op deze wijze kun je dus door het dimmen van de lamp geleidelijk tussen de verschillende kleuren variëren en zo de juiste sfeer creëren! Let op: voor DimTone moet de lichtbron dus aangesloten worden op een externe dimmer!

DimTone